#1 – Offisiell kickstart av Potensiell Slank

#1 – Offisiell kickstart av Potensiell Slank

I dag er dagen, dagen som grunnet ett dødsfall i nær familie ble utsatt med 3 uker. I dag er dagen hvor trening og kosthold blir strømlinjeformet. I dag er dagen hvor det er en nettside som skal være levestrengen min. Og i dag er dagen hvor jeg blir slank… Nei, nå må jeg bremse litt. Det er mange dager til jeg blir slank, om jeg noen gang blir det.

I dag, 22.07.2019, veier jeg ca 230 kg. En kan ikke bli slank på 1-2-3, men her på denne nettsiden (vel, det er en blogg, jeg vet det bare ikke selv enda). Hvor var jeg, jo, her på denne nettsiden, så skal livet mitt utbroderes, trenere skal angis, samarbeidspartnere skal få buksevann og sponsorer skal bli rike. Har jeg noe av det i dag? Vel, det finnes en trener. Han heter Uno André Wackelin  og er medeier/personlig trener ved Gym1540 i Vestby, og han har det siste året tidvis styrt meg med jernhånd, ehh vel, i hvert fall en halvklam hånd. Det er noe han skal fortsette med… 

Dieting is the only game where you win when you lose!

Det nettsiden skal hjelpe meg med er å enkelt vise meg hva jeg gjør feil, ettersom denne siden skal være fullstendig utilslørt, vel, med unntak av navnet mitt, i hvert fall i første omgang. For de som kjenner meg, så vil det være lett å avsløre meg, men frem til jeg blir vant med nettrollene som kommer til å dukke opp, så vil det ikke være så lett å sende meg stygge tekstmeldinger om hvor feit og ekkel jeg er(joda, de vil faktisk komme fra degenererte idioter).

Jeg skal spise en egenkomponert lavkarbovariant som jeg har funnet ut av gjennom mange års vektnedgang (men også vektoppgang). Det som blir annerledes, og som nok mange ihuga lavkarbere vil komme til å reagere på, er det faktum at jeg ikke bare teller karbohydrater, men også kalorier. Jeg skal ha en normal grense på 25 gram karbohydrater med 2500 kalorier per dag. Sikkerhetsmarginen på kaloriene er imidlertid kan så stor ettersom jeg må godt over 4000 kalorier for ikke å gå ned i vekt. Så om det er enkeltdager hvor matinntaket mitt blir på over 3000 kalorier er ikke det en enorm krise, men det skal ikke være normen.

Mitt totale vekttap nærmer seg 400 kg i løpet av livet, men det hjelper lite når en har gått opp over ett halvt tonn. Dette er akkumulert og ikke at jeg har hatt vekten til en 7-8 måneder gammel elefant noen gang.