#10 – En renessanse

#10 – En renessanse

Renessansen startet som kjent i Italia når svartedauden herjet og medførte jo at man begynte å sette mennesket i sentrum, i stedet for Gud. Ettersom vi nå er i en lignende situasjon, med et virus som herjer rundt om i verden, så blir dette innlegget starten for en renessanse for meg. Nå skal fokuset endres, fra at jeg prokrastinerer om alt som angår kroppen min, til å bli en fornuftig kar som bare gjør det jeg bestemmer meg for. Vel, det finnes ihvertfall en middelvei som er langt mer gylden enn den jeg har brukt hittil.

I forrige innlegg så skrev jeg at jeg skulle bruke noen dager på å finne ut hva jeg ønsker å gjøre med denne bloggen. Det er nå opplest og vedtatt at den skal følge meg, om ikke hver dag, så skal jeg dele fryktelig mye rart mellom himmel og jord som jeg egentlig ikke skjønner hvorfor noen skulle ha interesse av å lese, men vi får se. Det er jo mulig at når jeg skriver «dere», så mener jeg egentlig bare meg selv. Time will show, men det som er faktum er at nå blir det et lite redesign av siden, oppgradering av webhotell, etc, så i løpet av 8-10 dager, så begynner det nok å komme nyprodusert innhold.

Jeg gleder meg, gjør dere?