#19 – Nyrebekkenbetennelse

Nyrebekkenbetennelse

Utfra aktiviteten de siste 2 ukene, så skulle en tru at denne bloggen ikke lenger hadde noe sted å bu, men sannheten er at jeg har vært dårlig med nyrebekkenbetennelse.

Ryggsmerter så vonde at en skulle tru at ryggen var i ferd med å ramle av under nyrene, eksessiv svetting grunnet feber, urin som ser ut som melk, men det verste var faktisk frysetoktene. Jeg har aldri hatt noe slikt før, og uansett om det var 29 grader innomhus, hadde dyne over og under meg, samt ullteppe, så hakka jeg tenner så fyllingene skvatt veggimellom (vel, det var bare en som ble “borte”). Når man har hatt slike, så innser man at å fryse i hjel slett ikke er noe man ønsker. Steike ubehagelig er nok terminologien så lenge man ikke skal benytte seg av avansert latin (faen, osv.).

Kostholdet?

Jeg har ikke klart å lage mat når jeg har vært dårlig, og de raske (usunne) løsningene har vært fasiten. Med andre ord, pasta, pizza, poteter, de 3 P’ene man ikke skal spise når man spiser lavkarbo. Hvorvidt jeg har gått opp eller ned aner jeg ingenting om, men magefølelsen er ikke god. Planen er at jeg skal finne ut sannheten om dette i morgen, ettersom jeg antar at kroppen inntar ketose i løpet av kvelden, og vil nok slippe noen liter med vann. Kaloritellingen vil også komme på tapeten igjen fra i morgen.