#2 – Inn i ketose

#2 – Inn i ketose

Gårsdagen gikk overraskende greit, etter pølse og kylling, så gikk det 8 timer før jeg hadde behov for å spise noe mer.  Da ble det kjøttdeigform “aka” man tager hva man haver, og jeg spiste ca halvparten(resten blir frokost/lunsj om en times tid). Og til nattmat ble det en pose med bacongull, jepp litt unødvendig og egentlig synes jeg ikke det er spesielt godt heller, men det måtte vel erstatte potetgullet som ellers har vært min faste følgesvenn i jakten på 300 kg (som jeg heldigvis aldri nådde).

Både karber og kalorier er veldig innafor for min form for lavkarbo, men normalt sett så er en pose bacongull å gi seg selv altfor mye salt, og saltmengden jeg inntar sier hjertet mitt at er litt i overkant noen ganger. Men hadde jeg ikke spist det, så måtte jeg hatt noe annet med mye energi, så greit nok.

Det resulterte i at i går så fikk jeg i meg sånn ca. dette:
Pølsestasj: 8 gram karbs, 550 kcal
Middag: 9 gram karbs, 1030 kcal
Nattmat: 4 gram karbs, 710 kcal
Total: 21 gram karbs, 2290 kcal

I natt kom jeg i ketose. Det har innebært at siden klokka var sånn ca. 0400, så har jeg sluppet sånn ca. veldig mye vann. Ergo passet det i dag fint med ett toalett som hovedbilde, siden det føles som jeg har tilbragt mer tid der, enn i senga de siste 7 timene.  Fordelen når man er så gedigen som jeg er, så merker man det på magen med en gang vannet slipper, men den blir dessverre ikke flat på veldig lenge.

I dag står følgende på planen:
1. Må finne på noe smart med fennikel, sopp og ytrefilet av svin til middag.
2. Trene med PT på Gym1540 i kveld.
3. Bestille en haug meg kosttilskudd fra Bigvits.