#20 – Huff og huff

Oh shit!

Dette er skikkelig huff. Som jeg nevnte i går, så har det vært 10-12 dager med raske løsninger, og selv om kroppen min ikke har begynt å slippe særlig med vann enda, så er det temmelig demotiverende når man inntar at den for##!&»#/!»#& vekta og den viser en vektoppgang på nesten 7 kg fra denne perioden. Men som sagt, jeg aner ikke hva som er vann og hva som er reelt. Men kjipt?? Jo visst er det det. Det er en måned med vektnedgang som er barbert bort på 2 uker. Det fordrer i utgangspunktet et kalorioverskudd på nesten 4000 kalorier per dag og det har jeg overhodet ikke hatt.

Så hva gjør egentlig antibiotika, feber og fandens oldemor med kroppen?

Det er spørsmålet jeg stiller meg, og som jeg prøver å google noen fornuftige resultater på, fordi det henger virkelig ikke på greip i det hele tatt. Normalt sett øker jo feberen forbrenningen, men samtidig så fjerner sykdom matlyst, og 4000 kalorier i overskudd per dag? Hei, det er jo dager hvor jeg knapt har fått i meg mat. Joda, det kan være mye vann, men ettersom jeg var fast bestemt på at dette innlegget skulle skrives mtp. dagens veiing, og min vekt kun viser vekt uten noe mer informasjon om hva som er fett, vann og muskler, så må jeg bare anta at det er fett, og det er ikke spesielt fett.

På den annen side, så lærer jeg jo av dette også. Jeg ser hvordan ting går i feil retning, så fort jeg mister fokuset, og jeg er nødt til å legge en plan for fremtidig sykdom. Det innebærer at det bør være minst en ukes mat tilgjengelig i porsjonsposer i fryseren til enhver tid. Slik kan jeg enkelt leve lavkarbo, selv om jeg ikke klarer å lage mat. Det er i hvert fall den eneste utveien jeg ser, for at ikke drittmat som Grandiosa, Smash! og sushi mitt kosthold igjen.(Altså, sushi er ikke drittmat, men det er ikke lavkarbo). Jeg lever nok litt for mye i nuet, og er ikke så flink til å planlegge for hva om, hvis om, etc. Hadde jeg brukt en tanke på å se potensielle scenarioer som kan oppstå, så hadde ikke denne situasjonen oppstått.

Om du har andre løsninger, så skal jeg slett ikke drepe deg om du forteller meg hva man bør gjøre når man blir dårlig, og ikke lenger klarer å bruke en time ved grytene.