#4 – Forferdelig dag

For en forbanna sinnsyk varme, og jeg er ikke spesielt glad i varme. Kombiner det med null energi etter blodtappingen i går, og det hele blir en situasjon som inneholder ord jeg helst ikke vil skrive. Denne kroppen produserer nok varme av seg selv, og jeg har faktisk stått i 10 minus grader i nær snøstorm mens jeg måkte snø, mens påkledningen var t-skjorte, shorts og joggesko. Dette var uti de sene nattetimer, joda, jeg var edru, men de som kom gående fra utestedet 200 meter borte var ikke det, og tror jeg ble en hit på what ever sosialt media som var det hippeste i 2014 på Gjøvik.

Det er ikke bare at jeg foretrekker å måke snø i shorts i 10 minus fremfor å svette i 30 pluss. Jeg sliter skikkelig med å lage fornuftig mat. Til frokost/lunsj så ble det mer av de samme nøttene som preget dagen i går, og de holdt meg gående i 10 timer før jeg måtte av sultårsaker steke meg to koteletter, som ble inntatt med en ostedip og 75 gram løk. Til kvelds ble det igjen den posen med Bacongull som jeg ikke er spesielt glad i, men som gjør nytten alikevel. Sånn totalt sett, så ligger jeg der jeg skal gjøre, både ift. karbohydrater og kalorier, men som i går, det kan gjøres mer effektivt for å holde sulten unna, noe som igjen i verste fall senker forbrenningen.