#5 – Tilbake til normalen

#5 – Tilbake til normalen

I dag har energinivået kommet litt tilbake igjen, og jeg klarte faktisk å lage en fornuftig frokost. Vel, det er kanskje de færreste som vil kalle to sommerkoteletter med gresk salat og tzatziki for frokost, men det er en del av min form for lavkarbo. Så lenge jeg spiser innenfor karbohydratmengde og kalorier, så er det i prinsippet hell greit. Riktignok så ønsker jeg at de fleste karbohydratene skal komme fra fornuftige og mettende kilder, men noen ganger tar jeg snarveier. I dag var ikke en av de.

Frokost: 2 sommerkoteletter og gresk salat.  6 gram karbs, 750 kalorier
Lunsj: Resten av den greske salaten til frokost + 100 gram chorizo. 6 gram karbs, 800 kalorier
Middag/Nattmat: Gratinert kjøttdeigform med sjampinjong og brokkoli.9 gram karbs, 900 kalorier
Totalt: 21 gram karbs, 2550 kalorier

50 kalorier over? Ingen krise. I dag sto det trening på plakaten, selv om den ble ganske så begrenset i varmen. 4 sett med nedtrekk, 5 minutter ymse lek med ett nytt apparat som jeg ikke helt skjønte vitsen med, men jeg ble sliten av det, så det fungerer vel ?. Pulldown i wire med 91 kg noen ganger (helt unødvendig, tappet meg for krefter jeg kunne ha brukt mer effektivt på noe annet, men noen ganger forsøker jeg på ting jeg ikke tror jeg klarer, men det går jo alikvel). Etter det, så ble det temmelig labre greier. Da ble varmen for gjennomtrengende og jeg var kake. Det viktigste var dog at jeg kom meg på treningssenteret på egenhånd igjen. Ellers så har jeg hatt mitt vanlige fredagsopplegg, hvor jeg møter en fra kommunens psykiske helseteam. Han hjelper meg med alt fra å velge hvilke spillere på FIFA jeg bør kjøpe til organisering og systematisering i heimen. I dag ble det dog bading i Vansjø, og innpå grunna var det jævlig varmt, men fikk heldigvis kjølt meg ned lenger ut. Årets andre bad gjennomført, ikke det siste 😛