#6 God jul

#6 God jul
3

Ønsker alle en fortsatt riktig god jul og et fantastisk 2020.

Denne «bloggen» min, har ikke akkurat gått helt på skinner. Det er før dette over 5 måneder siden sist jeg har postet noe som helst og det er jo ikke så uvanlig at folk ramler av idéene sine før man har kommet i gang, men jeg gjorde faktisk ikke det. Jeg har spist relativt fornuftig i store deler av denne tiden, det har faktisk blitt borte en hel del centimeter rundt magen, selv om jeg føler meg så feit som jeg aldri har vært før.

Men varmen i juli tok knekken på skrivegleden, det føles kanskje litt sært å utbrodere at varmen var fæl i juli, når det de siste 2 månedene har vært grått, trist, vått, kaldt, snø og fandens oldemor vekslende hele jævla tida. Unødvendig språkbruk? Nei, det er jeg pokker meg ikke enig i. Norge er vakkert på sommeren, men gid så trist fra løvet er borte fra trærne i oktober til det løvet så smått begynner å sprette igjen rundt påsketider.

Hva så med «bloggen» i 2020? Får den en renessanse? Blir det en ny opplysningstid?

Det er mange spørsmål som kan stilles, men det er selvsagt kun ett svar. JA! Når tulipanene skyter i Amsterdam om noen uker, så skal denne nettsiden vært fylt til randen med dårlige poster, noen gode oppskrifter, men fandens oldemor blir ikke med på lasset. Hun er bare en irriterende gammel kjærring som får meg til å prokrastinere på måter som en ikke skulle tru at nokon kunne falle for…

I matveien er det unntakstilstand i jula, men i den 3.de dag etter at en eller annen ble født for himla mange år siden, så er det tilbake til normalen. Hvorfor jeg gidder å skeie ut, kommer jeg nærmere tilbake til i neste innlegg….