#8 – Det store tarmeksperimentet

#8 – Det store tarmeksperimentet

I midten av desember gikk jeg til innkjøp av ymse remedier, rett og slett fordi at jeg ville unngå at jula skulle bli som den ble i innlegg #7. Dette besto av imodium for det akutte, noe som for så vidt fungerer også, når det først har inntruffet… I tillegg så ble det også kjøpt inn noen melkesyrebakterier som heter ProbiMage. Sistnevnte fungerte ikke i det hele tatt for meg, for da hadde ikke det i #7 oppstått. På lille julaften, så var jeg innom Holdbart i Vestby, hvor de hadde Udo´s Choice Super Bifido Plus til en vesentlig redusert pris. I ett forsøk, så tenkte jeg at det kunne jo hende at det fra Udo var bedre enn ProbiMage, så 2.juledag, så begynte jeg å ta det. Det var en enorm forskjell. Jeg gikk fra å ha null kontroll på når jeg måtte på do, til å ha full kontroll på 5 dager. Jeg har faktisk ikke hatt så god kontroll på flere år.

Så da vet man hva man skal?

Nei, jeg må ha 100% bevis. Så fra nyttårsaften til i dag, så har jeg ikke tatt noe i det hele tatt. Hvor dum kan man egentlig være? Dere vet svaret. Jeg er tidvis like smart som en amøbe.  Fra spøk til halvor, så har jeg lært en ting eller to.

  1. Effekten fra Probiotika gir seg etter 4-5 dager
  2. Når effekten gir seg, så er det like ekkelt/jævlig som før.
  3. Jo dyrere probiotika, jo bedre…

Så hvordan går det med kostholdet mitt?

Nei, ettersom problemet ikke oppstår hvis jeg ligger unna produkter med stivelse, så ble det ikke til at jeg gikk tilbake til fornuftig kosthold 3.juledag. I morgen derimot, så er det slutt en gang for alle. Da er tarmeksperimentet over og det blir smalhans frem til neste gang jeg ikke klarer å ligge unna noe usunne greier, selv om det nok er flere av leserne her inne som vil mene at jeg spiser særs usunt, når jeg selv mener at jeg spiser sunt.

At designet på siden er litt merkelig for tiden? Jepp. Jeg er misfornøyd med at sidene er så trege, så jeg driver med noen luretricks for å endre det, men det tar nok noen dager før designet er der jeg ønsker. Jeg har også kommet opp med en idé som dere etter hvert kan bidra til å utvikle, mer om det i morgen ?.