Dagboken #2 – Syntax Error

En dag hvor ting ikke går helt etter planen

Altså, denne dagen går inn i historiebøkene som renspikka tull. På dataspråket på 80-tallet, så ville man kalt dette syntax error. Det finnes knapt et eneste lyspunkt i hva jeg har spist i dag. Det eneste lyspunktet her er at jeg lærer hvordan jeg overhodet ikke bør, kan eller skal spise. Dette er forkastelig!!

Det har vært for mye kalorier, for mye proteiner. Dette er en kombinasjon som ikke akkurat trigger en vektnedgang, uansett om man kaller kostholdsfilosofien sin lavkarbo, lavkalori eller “leve så usunt som bare fanden kan”. I tillegg så kommer det svært lite karbohydrater fra grønnsaker, faktisk ingenting og det er omtrent så langt unna målet en kan komme, ettersom målet mitt er at flest mulig av karbohydratene skal komme fra produkter som også har noen funksjonelle mineraler og vitaminer. Altså nøtter er ikke så galt, men det gir lite metthetsfølelse for meg.

Hva har jeg spist i dag?

Lunsj:
750 gram grillede kyllinglår med cheddar og pimiento dip

Middag:
125 gram valnøtter (Normalt sett er dette snacks, men ikke i dag…)

Snacks:
135 gram bacongull

Dette ga 246 gram fett, 300 gram proteiner, og 12 gram karbohydrater, som utgjør totalt 3419 kalorier, noe som gir følgende visualisering.

Dette er hva jeg har spist i dag, målt i prosent av de ulike næringsgruppene. Målet er at jeg skal spise 71% fett, 25% proteiner og 4% karbohydrater per dag. I gram så utgjør det 224 gram fett, 178 gram proteiner og 28 gram karbohydrater

Faktiske kalorier er hvor mange kalorier jeg faktisk har spist i dag, mens planlagte kalorier er målet for hvor mange kalorier jeg skal spise hver dag.