#15 – Helt rått + Heia = Skrivesperre

#15 - Helt rått + Heia = Skrivesperre

Nå har det gått noen dager siden jeg delte dette innlegget på min profil på Facebook og det har vært helt rått. Responsen på innlegget ble en hel drøss med kommentarer på Facebook, både «public» og privat. Fra gamle venner som sliter med ymse til massive «heiarop» fra kjente og ukjente, og litt krydder som nok dukker opp i et senere innlegg, men som jeg ikke føler at passer helt inn i dette korte innlegget.

Alle disse tilbakemeldingene øker selvsagt motivasjonen til at denne bloggen skal fortsette uansett hva som måtte skje, men når jeg samtidig har måtte svare folk med ymse forespørsler samt hyggelige kommentarer, så fikk jeg fullstendig skrivesperre. Men altså, jeg foretrekker skrivesperre fremfor å sitte i isolasjon slik jeg ellers har gjort store deler av de siste årene, og som folk flest gjør nå om dagen. Jeg TAKKER alle som har gitt sitt bidrag til denne skrivesperren og jeg håper ikke det er den siste “brukerbidratte” skrivesperren som jeg får.

Foreløpig har ingen nettroll vist seg heller, men jeg vet jo at på et eller annet tidspunkt så vil det dukke opp en real (på godt språk nord for polarsirkelen) hæstkuk. Ikke for å kjønnsdiskriminere, men at det er en er langt større sjans enn ei. Dette fordi at det er stort sett mannfolk som mener slanking er noe tull og i hvert fall ikke noe en trenger å dele om til andre. Selv tenker jeg at det som gir noen positive tanker er bra, uavhengig om tissen går utover eller innover. Fremtiden min skal være lys og da er det ikke rom for å ikke gjøre det som jeg selv mener er bra for meg!