Mat og trening – Tirsdag 30.06.2020

Mat og trening

Det er så vanvittig digg å leve på at jeg nådde milepæl 1 på søndag. Alle tilbakemeldinger gir meg enorm psykisk styrke til å fortsette dette kjøret. Takk til alle som bryr seg!

Hva gikk ned i det store svarte hullet i går?

Jeg lagde en gryte på mandag, som ble litt større enn det jeg trodde, så når jeg da tilsatte litt kjøttdeig og blomkål så ble det nok mat til å mette meg i dag også. Denne dagen er lavkarbo så det holder, men litt lite proteiner tiltross for at la innpå nesten 60 gram med proteinpulver når jeg kom hjem fra trening. Er ikke like lett å balansere proteinene når man lager en stor gryte kontra et enkelt måltid.

Lunsj:
Surf n Turf gryte med blomkål, brokkoli, kjøttdeig og scampi
Middag:
Surf n Turf gryte med blomkål, brokkoli, kjøttdeig og scampi
Tilskudd:
Proteinpulver(58 gram) – PF Whey Protein Isolate Jordbær 

Dagens trening?

Steike bra økt!! Merker at det er vesentlig lettere å trene når jeg har fått i meg bra med fett tidlig på dagen, kontra dager hvor jeg kun har fått i meg proteiner før trening. Ellers så måtte jeg i dag har en pause midt i økten, for jeg fikk et såpass stort blodtrykksfall på tredemølla at jeg var redd for at jeg kunne besvime. Det med blodtrykksfall er bare noe jeg må leve med når jeg er overvektig, men håper at de etterhvert som jeg blir i bedre form blir noe mildere, men tror det har endel med kaloriinntak å gjøre også, for det er ingen tvil om at de er sterkere nå, enn det de var når jeg spiste vesentlig mer mat.

Trening:
Biceps Curl, kabel – 2×10 – 18 kg (en av mine verste øvelser, er utrolig svak her )
Face Pull, kabel – 4×12 – 41 kg
Tredemølle – 15 minutter – 3 mets – forbrente kalorier: ca 170 kalorier
Tredemølle – 17 minutter – 3.3 mets – forbrente kalorier: ca 210 kalorier
30 min pause (hadde blodtrykksfall, og så stjerner i 20 minutter)
Sitte på huk med hælene planta i bakken – 2×30 sekunder – (Mobiliteten i knærne er lav, så skal begynne å gjøre dette i hver økt, forhåpentligvis lenger og lenger for hver dag)
Sittende roing – 3×12 – 60 kg (65 kg på siste)
Brystpress – 3×12 – 40 kg (opp 5 kg siden forrige gang)
Nedtrekk, pendelapparat – 2×12 50 kg
Nedtrekk, pendelapparat – 2×12 50 kg (de 6 siste på hvert sett var halve, altså belastning hele tiden)