Mat og trening – Fredag 24.07.2020

Mat og trening

Jeg har funnet ut at min grensa for når jeg møter veggen ligger på ca 680 kalorier forbrent. Jeg trodde at denne grensa ville endre seg drastisk etterhvert som formen ble bedre, men begynner å innse den er rimelig fast, og kommer uansett om jeg bruker 90 eller 45 minutter på å komme meg dit. Om jeg hadde spist normalt, så kunne jeg jo bare fylt på med karbohydrater for å presse meg lenger, men når jeg ikke kan fylle på med karbohydrater, så må jeg grave svært dypt etter jeg har forbrent ca 680 kalorier.

Mat?

Begynner å få litt bedre kontroll på den enorme mengden med mat jeg må ha i meg, men er ørlite bekymret for at det kan bli noe snaut med karbohydrater på dager med trening. For det er ingen tvil om at jeg tømmer musklene for det som er, så jeg må google endel for å se etter hva som faktisk er anbefalt når jeg presser meg slik jeg gjør på trening.

Frokost:
2x Atkins sjokolader
Lunsj:
Hakkebøf med gresk salat
Middag:
Nakkekotelett med gresk salat

Trening?

Ble langkjøring i dag, fordi hånda var ille vond, så måtte begrense press på håndleddet. Bestemte meg tidlig for at jeg skulle prøve å presse på “ny” rekord i forbrente kalorier og tid. Dette gikk så det suste, men jeg begynte å møte veggen som vanlig etter ca 65 minutter. Ved å redusere hastighet og stigning, så klarte jeg til slutt å presse meg til 81 minutter totalt, noe som faktisk gir over 900 forbrente kalorier i dag. Nå er jeg superkvalm og har diare. Tydeligvis en indikator dette på at jeg klarer å presse meg godt..

At oppvarming dog var det hardeste i dag, var en ren skivebom fra min side. Jeg trodde jeg gikk på 3.0 mets og det var ikke før helt på slutten at jeg så at jeg gjorde en liten feil der. Om resten av økta hadde blitt noe annerledes? Neppe. Som nevnt, så har jeg nå lært at når jeg passerer rundt 680 forbrente kalorier, så begynner jeg å møte veggen. Alt etter det er ren og skjær viljestyrke. Dette skjer uansett om jeg trener hardt eller lett, så det er omtrent det som finnes av energi i musklene med 1 dag mellom hver trening. Jeg skal gjøre en test til uken for å se om det endrer seg med hhv. trening hver dag eller ikke. Hvis ikke, så vil jeg begynne å legge inn 2 dager trening, 1 dag fri istedet for annenhver dag.

Trening:
Tredemølle – 10 minutter – 3.1 mets – forbrente kalorier: ca 115 kalorier
Tredemølle – 61 minutter – 3.0 mets – forbrente kalorier: ca 690 kalorier
Tredemølle – 10 minutter – 2.7 mets – forbrente kalorier: ca 100 kalorier