Mat og trening – Torsdag 02.07.2020

Mat og trening

F…! Dette innlegget har jeg glemt, og således er det tilbakedatert uten særlig mye innhold.

Hva kom inn i kroppen i går?

Lunsj:
Chaffles med kyllingbryst, Jarlsberg og Klemmeost
Middag:
Tynnskåret svinekjøtt med fløte og brokkoli

Dagens trening?

Elendig økt! Hadde svært vondt av en eller annen grunn i høyre hånd, så ble kun trening av venstrearm, ettersom jeg ikke orket å gripe noe særlig. Det er imidlertidig positivt at jeg drar meg på trening tiltross for at jeg har sterker smerter et eller annet sted, men økten ble temmelig begredelig. Burde ha tatt knebøy, men moralen ble lav når ingenting fungerte særlig bra.

Trening:
Tredemølle – 12 minutter – 3 mets – forbrente kalorier: ca 140
Sitte på huk med hælene planta i bakken – 2×30 sekunder
Nedtrekk, pendelapparat, en arm – 4×12 25 kg
Overhead Triceps Extension, en arm, kabel – 3×12 – 26(?) kg
Stående roing, en arm, kabel – 3×12 – 41 kg