Det var så mye igjen av gårsdagens kyllinggryte og ett massivt overskudd av kraft, som medførte at jeg videreutviklet den med en surf and turf versjon. med scampi, sellerirot og oliven. Jeg har visst litt vei å gå som matfotograf, ...

Jeg skulle bare en tur innom Rema 1000 for å kjøpe kyllinglår som var ferdiggrillede, men de hadde kun varianten fra Solvinge og i krydderblandingen på den så er det så mye sukker at den blir uspiselig for mennesker som ...

Om noen hadde fortalt meg for 3 uker siden at dette kom til å bli min favoritt, så tror jeg faktisk at jeg ville ha ringt etter psykiatrisk hjelp. For det første, så har jeg ikke vært noen stor fiskespiser ...

Jeg fant ut tidlig på sommeren at jeg skulle forsøke å finne noen flere bruksområder for rabarbra, og denne salaten er et resultat av dette “forskningseksperimentet”. Den er nydelig til grillet mat og jeg kommer virkelig til å savne smaken ...

Dette er den første utfordringen i kokebokutfordringen, men det var egentlig ingen stor utfordring da det ikke er så himla mange måter å lage pinnekjøtt på, ettersom dette er en råvare som er vanskelig å «kødde» med. Det eneste jeg ...

Jeg var i mitt tidligere liv en av Orklas største kunder. Frossenpizza var ofte middagen min, men når jeg tenker over at denne oppskriften tar omtrent like lang tid å steke som kjip Grandiosa, så forstår jeg godt at jeg ...

Jeg er veldig glad i brokkolisalat, noe det vil komme flere oppskrifter på senere. Men i salatene bruker jeg kun bukettene, så jeg sitter igjen med en drøss med stilker, som jeg slett ikke kan kaste. Stilkene er jeg tross ...

Her er det litt slik at jeg bare har tatt noe jeg har hatt og som måtte brukes opp. Har man en brokkoli som er på vei til å bli litt for moden, en løk som har begynt å spire, ...