Denne lavkarbo smuldrepaien smaker av sol, sommer og glede! Dette er paien når du vil imponere noen, selv om du kan ha 10 tommeltotter på hver finger. Dette er så enkelt og så godt at de fleste gå av skaftene for å få et stykke til.

Det var så mye igjen av gårsdagens kyllinggryte og ett massivt overskudd av kraft, som medførte at jeg videreutviklet den med en surf and turf versjon. med scampi, sellerirot og oliven. Jeg har visst litt vei å gå som matfotograf, men den som ikke tør, lærer ihvertfall ikke.

Jeg skulle bare en tur innom Rema 1000 for å kjøpe kyllinglår som var ferdiggrillede, men de hadde kun varianten fra Solvinge og i krydderblandingen på den så er det så mye sukker at den blir uspiselig for mennesker som av ymse årsaker ønsker å være i ketose eller andre som tenker på sin egen helse.

Om noen hadde fortalt meg for 3 uker siden at dette kom til å bli min favoritt, så tror jeg faktisk at jeg ville ha ringt etter psykiatrisk hjelp. For det første, så har jeg ikke vært noen stor fiskespiser siden jeg var liten gutt og for det andre, så har brokkoli bare vært et tilbehør som jeg har spist når jeg har vært lei av blomkål.

Jeg fant ut tidlig på sommeren at jeg skulle forsøke å finne noen flere bruksområder for rabarbra, og denne salaten er et resultat av dette “forskningseksperimentet”. Den er nydelig til grillet mat og jeg kommer virkelig til å savne smaken av denne blomkålsalaten i alle de månedene som rabarbra ikke er tilgjengelig her på berget.