#27 – Undertøy for overvektige?

Boxershorts for overvektige

Jeg vet ikke hvem det var, men en klok sjel (høyst sannsynlig en slik idiot som kommer nyutdannet ut av en skole og tror han/hun er verdensmester) fant ut at når de skal produsere undertøy til overvektige, så må sømmene være en av en slik størrelse at de ved en eller annen form for bevegelse utover å gå på butikken, medfører at undertøyet heller burde vært markedsført som en ukjent underart i beverfamilien.

At ingen involverer overvektige folk i produktutviklingen for klær til overvektige folk er for meg en enorm gåte, for det virker for meg som de produserer de dønn likt uavhengig av hvem som skal bruke de aktuelle klesplaggene. Ifølge enkelte artikler jeg har lest, så er visst alle damers drøm å ha “thigh gap“, altså at når de står normalt, så skal det være luft mellom lårene, helt inntil hva vi mannfolk anser som det helligste av det helligste på et kvinnfolk. Usannsynlig feite mennesker har derimot knapt mellomrom mellom knærne, potensielt kjent som “knee gap” en gang i fremtiden. Med det i bakhodet, så burde man forstå at beverundertøy kan gi kjedelige følger.

Jeg var på trening i går, for så vidt ikke så unormalt, noe heller ikke resultatet av økten er. Jeg har etter de siste ukene med trening kjent jeg har vært øm noen steder etter trening, men har regnet med at det har vært noe som ville bli bedre, men har det blitt det? Nei, under treningsøkten i går, så fant det forbaskede beverundertøyet ut at nå hadde det gnagd så lenge på et sted, at det var på tide med gjennomslag.

(Dette undertøyet er en boxershorts som Dressmann selger under navnet Performance til en pris av 179 kroner stykket. Med et slikt navn, så burde det potensielt være mulig å løpe maraton i den, men det kan jeg altså dessverre fastslå at slett ikke er tilfelle.)

Resultatet?

Jeg vurderte bilder, men jeg fant ut at ingen har noe sterkt ønske om å se dette (vel, noen er det nok, men de får heller bli skuffet). Jeg har i dag våte drømmer om undertøy med sveisede sømmer (på utsiden av undertøyet), som verken kryper eller gnager. Det er et undertøy som jeg ville betalt i dyre dommer for å få tak i, men i stedet så er jeg i dag belemret med at gjør vondt å sitte grunnet et væskende sår som er på et punkt der det er 100 prosent umulig for meg å komme til med hendene. Bare det å rense såret er en treningsøkt som avhenger at jeg klarer å sikte med kaviarstjerna like godt som jeg gjør med øya, noe som selvsagt er en umulighet, men jeg tror jeg fikk det til på en grei måte. Nå er det bare å håpe at det ikke begynner å gjøre mer vondt, for jeg har ingen interesse av å vise dette såret til noe helsepersonell. Joda, selvsagt ser de nakne mannfolk stadig vekk, men så store problemer jeg har med å vise mitt utstyr til noen som helst, så må jeg bare krysse fingre, knær og rygg for at det ikke blir noen komplikasjoner utover at det er ubehagelig.

Truseløs?

Det har jeg prøvd noen runder tidligere, og det medfører noe som blir enda verre. Grunnet mine lårs noe tette forhold, så medfører dette gnissing som fungerer omtrent som en barbermaskin. Når hårene er lange, så er ikke dette noe problem, for da blir de bare gnidd av. Men når hårene begynner å gro ut igjen, så fungerer de på samme måte som sandpapir. Her hopper jeg glatt bukk over resultatet, men opptil 20 cm lange skorper på innsiden av lårene klør noe helt usannsynlig ******** (sensurert).

(Om du som leser dette har funnet et undertøy som ikke gnager som en bever, når størrelsen er over 6xl, så kommenter gjerne, for jeg hadde vært evig takknemlig for å vite om det produktet.)